Proč konec Cute Handwork?

Proč konec Cute Handwork?
 
Rozhodování to bylo těžké. Pro název Cute Handwork budu mít vždy slabost, ale původní záměr je již dávno překonán a vlastně jsem od prvotní myšlenky i trochu odbočila a název již úplně neodpovídal mé současné tvorbě.
 
Ptáte se, za jakým účelem byl původně Cute Handwork založen?
 
Zakládala jsem ho s vidinou výroby háčkovaných věcí. Dečky, hračky, chrastítka, svetříky... No a pak přišla srážka s realitou. Prodávat háčkované hračky? Bez tučného konta v bance - nereálné. (Alespoň do začátku.) Tedy, bavíme-li se o prodeji, kdy bych chtěla splňovat všechny požadavky.
 
Velmi zjednodušeně:
Hračky musí projít přísnou certifikací, certifikaci získá vždy pouze uvedená hračka. Pokud by certifikací prošel slon a medvěd a někdo by chtěl uháčkovat kočičku, tak bohužel... Navíc certifikací musí projít i veškeré materiály a je úplně jedno, že bych používala příze, které již certifikát mají. Navíc se musí nechat otestovat každá jednotlivá barva a ne jen příze jako taková.
 
A k těmto nákladům je potřeba připočítat ještě náklady na výrobu. Nejdražší položkou je zde čas, jelikož háčkování je poměrně pomalý proces.
 
Další důvod přejmenování byl i složitý název.
Význam spojení Cute Handwork se mi líbí, ale co si budem... Když i já sama jsem při psaní názvu dělala neustále překlepy, tak to je opravdu hooodně špatné.
 
A co bude dál?
Nebojte, já nekončím. Mnou šité oblečení se vám líbí, vracíte se (což je asi ten nejlepší důkaz, že se vám věci opravdu líbí). Jen mě již nenajdete pod názvem Cute Handwork, ale pod krásným českým výrazem nosim to.
 
Nový název jsem si zamilovala. Je jednoduchý, lehce zapamatovatelný, k mému podnikání sedí hezky a současně mě nesvírá a neomezuje. Pod značku nosim to budu moct přidat i další věci, bude-li potřeba. Pro někoho maličkost, ale pro člověka se srdcem tvůrce, to je velmi důležitá věc.