Jak nosim to (dříve Cute Handwork) pomáhá

Jak nosim to (dříve Cute Handwork) pomáhá

Vždy se mi líbilo a vlastně stále líbí, když podnikatel nebo firma nějakým způsobem pomáhá. Věděla jsem, že něco takového budu chtít i za Cute Handwork, ale aktivně jsem nic nehledala. Hlavně jsem nebyla ve fázi, abych mohla někomu věnovat několik tisíc měsíčně, nebo pořizovat větší dary. Což tedy, v této fázi nejsem vlastně ani teď ????

Ale jednou se mi ozvala paní z Mám srdce pomáhám. Její mail mě zaujal. Ale musím přiznat, že v mém rozhodnutí hrál i fakt, že sbírky jsou propojené přes Donio.cz, které považuji za věrohodné a nemusela jsem zjišťovat, nebo ověřovat, kam prostředky půjdou.

A tak jsme se dohodly a já jsem připravila a odeslala první poukázku. Z první aukce jsem měla trochu rozporuplné pocity. Přeci jen se poukázka nevydražila až tak dobře, jak bych čekala. Ale je pravda, že poukázka byla příliš konkrétní. Výhrou byla sada Hafíci, kde si výherce aukce mohl zvolit barevnou kombinaci a velikost.

Nicméně, další měsíc jsem poslala další 2 poukázky. Již se jednalo o klasické poukázky na nákup na eshopu… No a tady jsem zase byla moc překvapená, jak dobře se poukázky vydražily. Za jednu se vybral dokonce dvojnásobek její hodnoty ???? A tak jsem se rozhodla, že tyto poukázky budu posílat pravidelně.

Každý měsíc posílám jednu poukázku do dražby a jsem moc ráda, že je o ně zájem a že vybrané peníze pak aspoň trochu pomohou. Bohužel ještě nemohu věnovat poukázky ve vyšších hodnotách, ale věřím, že každá částka se počítá. A jak poroste Cute Handwork, tak porostou i hodnoty na poukázkách.

Kdo má rád věci z mé dílny a chce i trochu pomáhat, tak na Facebooku můžete začít sledovat stránky Mám srdce pomáhám a Mám srdce pomáhám – aukce. Každý měsíc tam najdete jak mé poukázky, tak spoustu, opravdu spoustu dalších krásných aukcí. A nemusí se vždy jednat o věci nové. Často se zde draží i věci, které se již v jedné domácnosti nevyužijí, ale v jiné udělají radost. Já jsem takto poslala „do světa“ i dva krásné hrníčky, které sice opravdu hezké, tak u nás ale nevyužívané a jen zabíraly místo.